Pokemon knuffel van Alola Vulpix

Pokemon knuffel van Alola Vulpix

Pokemon knuffel van Alola Vulpix

Pokemon knuffel van Alola Vulpix

Geplaatst op 8-4-2020 door L.L Willemsen

Vier de unieke aard van deze Pokemon knuffel door een Alola Vulpix knuffel aan je verzameling toe te voegen. In plaats van vuur in uit te ademen, kunnen deze wezens lucht zo koud als -50 graden celcius blazen, koud genoeg om elke vijand die in de weg staat te bevriezen!
 

Met nieuwe vaardigheden kwam een nieuwe look. Deze Pokemon knuffel is gemaakt van groffe witte vacht, helemaal vanaf het hoofd naar beneden tot zijn 6, wolk achtige staarten. De bovenkant van het hoofd van deze Pokemon heeft enkele lichtblauwe accenten, terwijl de oren zijn versierd met donkerblauwe bolletjes. Zijn ogen zijn schattig als een mooie mix van paars en lichtblauw.
 

Deze Pokemon knuffel van Alola Vulpix werd eind 2016/begin 2017 uitgegeven en was niet aan te slepen! En constant uitverkocht, zo populair was die. Gelukkig waren wij instaat om z’on 15 stuks weten te bemachtigen. Terwijl deze Alola Vulpix elders toen al €80 kostte, konden wij ze verkopen voor toen €45! En liepen als zoete broodjes tijdens onze eerste Dutch comic con (DCC) in 2017.
 

Sinds eind 2017 wordt deze Pokemon knuffel standaard geproduceerd, en is daardoor ook goedkoper geworden. Nu verkopen we deze voor €34,95.

 

Pokemon knuffel van Pokemon center

 

Deze Pokemon knuffel van Alola Vulpix is uiteraard van Pokemon center. u zult voor de volle 100% een officieel exemplaar ontvangen wanneer u deze Alola Vulpix knuffel bij ons besteld.

Als een van de meest populaire  Pokemon in een van de games, hoort deze Pokemon knuffel in elke serieuze collectorscollectie. Bestel deze Alola Vulpix knuffel nu om hem toe te voegen aan al je Pokemon-verzamelobjecten.

Kijk hier voor de Pokemon knuffel van Alola vulpix

Pokemon knuffel, Pokemon knuffel van Alola Vulpix

Reacties



Let op: HTML wordt niet vertaald!
Blogcategorieën
Recente berichten
Pokemon Knuffels!
Het was u vast niet ontgaan dat het verkopen van Pokemon knuffels onze expertise is. Ben je ons al eens tegen gekomen op een conventie? Dan hebben we een stand vol met allemaal Pokemon knuffels! Vaak staan daar dan ook Pokemon knuffels tussen die nog niet online staan! We hebben zooooo veel Pokemon knuffels, en nog zoveel niet online dat je bij wijze van het aantal dat online staat keer 2 kunt doen. Deze “offline” Pokemon knuffels nemen we stukje bij beetje mee naar conventies om ze daar dan te verkopen. Zo hebben we altijd unieke Pokemon knuffels bij ons!...
Pokemon knuffel van Alola Vulpix
Vier de unieke aard van deze Pokemon knuffel door een Alola Vulpix knuffel aan je verzameling toe te voegen. In plaats van vuur in uit te ademen, kunnen deze wezens lucht zo koud als -50 graden celcius blazen, koud genoeg om elke vijand die in de weg staat te bevriezen!...